Over ons

AB Cleaning Solutions is jouw betrouwbare partner voor zowel eenmalige als regelmatige schoonmaakdiensten. We passen onze schoonmaakbeurten aan volgens jouw specifieke voorkeuren en behoeften, met gebruik van de nieuwste technieken en innovaties in de sector om zo de beste resultaten te garanderen.

Correcte schoonmaaktijd voor een kwaliteitsvolle poetsbeurt

Bij AB Cleaning Solutions streven we naar kwaliteit en grondigheid. Onze schoonmakers krijgen voldoende tijd om hun werk zorgvuldig uit te voeren, en dit alles tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. We begrijpen het belang van gemotiveerde schoonmakers en besteden daarom veel aandacht aan hun behoeften om topkwaliteit te kunnen leveren.

Werkzaam in geheel West-Vlaanderen

Onze zaakvoerder is altijd ter plaatse en fungeert als jouw directe aanspreekpunt voor al je vragen en opmerkingen. Bij AB Cleaning Solutions streven we naar een vlotte communicatie om zo jouw specifieke noden en voorkeuren perfect te begrijpen en op te volgen.

Discreet en klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid en discretie staan bij ons centraal. We begrijpen dat onze schoonmakers tijdens hun werk mogelijk in aanraking komen met vertrouwelijke informatie, daarom kan je altijd rekenen op de discretie en het respect voor je privacy door onze medewerkers.