Wat doen we?

1/ Schoonmaken van woningen, kantoren en winkels

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor je woning, kantoor of winkel? Bij AB Cleaning Solutions ben je aan het juiste adres. Wij staan garant voor een professionele reiniging van al je leef- en werkruimtes, zodat je gasten en klanten altijd worden verwelkomd in een frisse en schone omgeving.

2/ Ramen wassen en zonnepanelen reinigen

Schone en nette ramen horen bij de uitstraling van je bedrijfsruimte, showroom of woning. Bij AB Cleaning Solutions zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van kraakheldere ramen en vensters, zowel aan de binnen- als buitenkant, en in het grondig reinigen van zonnepanelen.

Camera inspectie

3/ Dakgoot reiniging

Hou je dak in topconditie door regelmatige reiniging van je dakgoten door AB Cleaning Solutions. Verstoppingen door bladeren, takken en ander vuil kunnen leiden tot vervelende waterschade aan je dak en huis. Bovendien kunnen verstopte dakgoten een broedplaats worden voor ongewenste gasten zoals insecten, knaagdieren en vogels. Met regelmatig onderhoud blijven je dakgoten in optimale staat en gaan ze langer mee.

4/ Schoonmaak na verbouwing of van nieuwbouw

Heb je net de verbouwing van je woning of kantoor achter de rug? Of ben je van plan om in te trekken in een splinternieuwe woning? Dan weet je dat er na de bouw of renovatie vaak nog bouwresten achterblijven. Geen zorgen, AB Cleaning Solutions staat paraat om jouw pand volledig schoon en woonklaar te maken.